Soluții Corporate

Traduceri

 

Avem o experiență de peste 15 ani, timp în care am reușit să construim o echipă profesionistă, cu traducători care își îndeplinesc sarcina cu promptitudine și responsabilitate. Manifestăm atitudine grijulie față de documentele dvs. care urmează a fi traduse și garantăm protecția datelor cu caracter personal.

 

Colaborăm nu doar cu persoanele fizice, dar și cu mediul de afaceri, în care serviciile de traduceri și interpretariat sunt indispensabile. Astfel, livrăm proiecte de lungă durată, în locații diferite și în termeni negociați în prealabil cu clienții noștri corporate.

 

Echipa noastră este disponibilă să vă ofere detalii și oferte personalizate.

 

Preluăm comenzi online 24/7, astfel încât vă recomandăm să plasați o solicitare de preț la info@lingvistica.md și/sau să ne scrieți pe Viber sau WhatsApp (068281777, 060202006).

Cursuri

 

Limba engleză este utilizată tot mai des în mediul de afaceri. Astfel, Centrul de Studiere a Limbilor Străine ,,Lingvistica’’ SRL vă propune cursuri de limbă engleză conversațională, generală, juridică, IT, medicină, educație, etc. Profesorii noștri calificați se concentrează pe dezvoltarea principalelor abilități de comunicare, expunere, negociere, redactarea e-mail-urilor, scrisorilor, cererilor, susținerea prezentărilor, discursurilor, organizarea întâlnirilor de afaceri, etc.

 

Grație cursurilor de limbă engleză organizate de Centrul “Lingvistica”, personalul unei companii care apelează la serviciile noastre este instruit într-un limbaj adaptat profilului firmei.

 

Pentru o afacere prosperă vă recomandăm cu încredere să urmați un curs specializat de limbă engleză, pregătit cu profesionalism de cei mai buni profesori ai companiei ,,Lingvistica’’ SRL. Noi lucrăm pentru succesul Dumneavoastră!

 

Vă oferim oferte personalizate și orar flexibil. Lecțiile pot fi organizate în sălile noastre de studiu, în cadrul oficiilor dvs sau online. Folosim materiale de studiu britanice, dar și americane. De asemenea, oferim acces gratuit la o platformă unde se regăsesc toate materialele video și audio de la cursul studiat. Pentru a primi mai multe detalii, contactați-ne la 068288570 sau scrieți-ne la adresa electronică info@lingvistica.md.

Ofertă de Preț