Despre Noi

Lingvistica este o afacere de familie care a fost lansată în anul 2007 de către o soră și un frate. Ambii erau de pe băncile Universității: sora cunoștea bine limba engleză, iar fratele era pasionat de principiile de bază ale inițierii unei afaceri. S-au gândit să facă un tandem și să-și unească abilitățile. După apariția ideii de a lansa o Școală de Limbi Străine, peste câteva săptămâni s-a deschis prima clasă de predare în limba engleză. Începutul a fost cu multe provocări și datorită acestor provocări am reușit să fim mai puternici.

 

Pe parcurs am deschis mai multe clase, numărul de angajați a început să crească, numele companiei devenise cunoscut, printre clienții noștri erau companii cu renume, iar într-un final am reușit să aducem plus valoare clienților noștri. Sloganul “Noi lucrăm pentru succesul Dvs!” nu a apărut întâmplător. În primul an de activitate venise la cursul de engleză un tânăr antreprenor.

 

După câteva luni de la finisarea cursului, fostul elev a trecut pe la oficiul Lingvistica, iar în semn de recunoștință ne-a adus un suvenir în formă de bufniță și a spus: “Datorită muncii voastre, eu am reușit să lansez un proiect de succes.” Părea atât de fericit și motivat, încât acele cuvinte de mulțumire le-am transformat în slogan, iar bufnița – în mascotă.

 

Mai târziu au apărut alte idei de afaceri – am deschis un birou de traduceri, după care numărul lor s-a mărit; ne-am lansat în domeniul interpretariatului; am dat start proiectelor de lungă durată în mediul de afaceri.

 

Cel mai important lucru este faptul că avem o echipă plină de entuziasm, energică și împreună reușim să construim relații profesionale de lungă durată, bazate pe certitudine și încredere.
În funcția mea de administrator pun accent pe investiții atât materiale cât și spirituale, deoarece doar așa poți obține echilibrul mult râvnit.
Ne face plăcere să știm că oamenii ne apreciază efortul și implicarea. Acest lucru ne motivează să ne dezvoltăm și să fim cei mai buni pe piață!

La noi veți avea următoarele beneficii

 • Peste 15 ani de experiență
 • Preluăm proiectele online 24/7
 • Abordare individuală
 • Servicii de calitate
 • Confidențialitatea datelor
 • 100% Profesionalism
 • Predare în limba studiată
 • Grupe din 3-9 persoane
 • Administrație publică
 • Amplasare accesibilă tuturor (telecentru)
 • Răspundem la solicitări în 15 minute
 • Mediu amabil și echipă de profesioniști
 • Traducem în și din orice domeniu de activitate
 • Cadouri pentru clienți fideli și noi
 • Achitare online

Echipa

Axentii Stela

Directoare

Căpătici Natalia

Manager de oficiu

Zacon Iamuna

Traducătoare de limba rusă, engleză, franceză, română.

Cotorobai Veronica

Traducătoare de limba engleză, franceză, română.

Ciorici Mariana

Traducătoare de limba engleză, spaniolă, română.

Negru Alina

Traducătoare de limba engleză, spaniolă, română.

Rebeja Olga

Traducătoare de limba engleză, rusă, română.

Zasadnîi Maria

Traducătoare / profesoară formatoare de limba engleză, franceză, română.

Gogu Daniela

Profesoară formatoare de limba engleză, franceză.

Godovaniuc Irina

Profesoară formatoare de limba engleză.

Didenco Marina

Profesoară formatoare de limba engleză.

Alexandrina Ciorici

Profesoară formatoare de limba engleză, franceză.

Ce spun clienții

Mi-a făcut o deosebită plăcere să studiez limba engleză la Lingvistica. Metoda de predare doar în limba engleză te învaţă să vorbeşti şi să gândeşti în limba studiată. Profesorii sunt adevăraţi profesionişti. Aici am înţeles că un profesor bun este un prieten bun.
Aga Natalia
Sunt recunoscătoare Centrului de Limbi Străine Lingvistica pentru rezultatele de care dă dovadă copilul meu. Băiatul meu este încântat de activităţile care se desfăşoară pe parcursul orelor, iar rezultatul lui m-a făcut să înţeleg că am făcut o alegere corectă.
Natalia Gulic
Sincere mulţumiri pentru o atmosferă prietenoasă şi veselă pe parcursul orelor. Metoda interactivă captează mereu atenţia studenţilor. Video lecţii, jocuri, cluburile de discuţii favorizează asimilarea informaţiei rapid şi subconştient. Cu ajutorul cunoştinţelor acumulate am trecut cu uşurinţă interviul la ambasadă şi mi-am îndeplinit visul de a ajunge în America. Astfel, învăţarea limbii străine se transformă într-o experienţă de neuitat.
Cotruta Vitalie
Lingvistica, vă mulţumesc pentru cursul de limbă engleză de care am avut parte. Voi, într-adevăr, lucraţi pentru succesul nostru. Cu ajutorul vostru am obţinut succese în domeniul profesional. Sunteţi o echipă de profesionişti care oferă viziuni şi oportunităţi noi pe viitor.
Oxana Zorilo
Am ales LINGVISTICA și nu îmi pare rău!!! Cel mai mult mi-a plăcut faptul că lecțiile sunt interactive, iar programul divers. Orele sunt organizate în așa mod încât ai parte și de exerciții de gramatică, citire, conversații în grup, audiere și povestire, adică nu te plictisești și nici nu observi cum trece timpul. Manualele sunt structurate atât de bine, probabil unical în Republica Moldova. În plus, profesorul este atât de bravo și mereu pozitiv, ceea ce pentru mine contează foarte mult.
Aurelia Mihai
Psihoterapeut
Am rămas plăcut impresionată de prestarea serviciilor școlii de engleză „Lingvistica”, întrucât am avut parte de cea mai bravo profesoară . Grupele sunt mici, ceea ce facilitează și fortifică procesul de instruire, asigurându-ne un rezultat frumos. Mulțumesc pentru o atmosferă prietenoasă, calitate și bună dispoziție!
Inna Deacov
Elevă