Top 10 cele mai adresate întrebări Centrului de Limbi Străine ,,Lingvistica’’


LINGVISTICA – Centrul de Limbi Străine care prezidă în topul celor mai bune școli de instruire de limbi străine din Republica Moldova încă din 1 mai 2007.

Pentru că ținem mult la clienții noștri, am decis să vă prezentăm o serie de cele mai frecvente întrebări primite de la voi și răspunsurile noastre despre cursurile de limbi străine. Cu siguranță că vor fi utile tuturor clienților și celor care încă nu s-au înscris la un curs, dar urmează să o facă.

 1. Care este vârsta pentru înscriere la un curs?
 • Vârsta minimă de înscriere la un curs de limbi străine este de 7 ani.
 1. Cum sunt organizate lecțiile de limbi străine?
 • Lecțiile se desfășoară individual, cu frecvența de 2 – 5 ori pe săptămână a câte 60 minute, sau în grup de 3 – 9 persoane, de 3 ori pe săptămână a câte 90 minute.
 1. Cât durează un curs?
 • Un curs pentru copii și adolescenți durează un an școlar (septembrie – mai), iar cel pentru adulți – 2 luni (1 nivel).
 1. Cum are loc înscrierea la curs?
 • Pentru a vă înscrie la un curs, ne puteți contacta direct prin apel telefonic sau mesaj la numărul 068288570, fie vă puteți înregistra pe pagina noastră web https://lingvistica.md/contacte/. Ne găsiți, de asemenea, pe rețelele de socializare Facebook și Instagram.
 1. Ce manuale utilizați la studierea limbilor străine?
 • În procesul educațional, utilizăm manuale certificate de la editurile Cambridge University Press, Oxford University Press, Pearson Education și altele, însă dispunem și de propriile manuale Lingvistica, acreditate de Ministerul Educației.
 1. Cum îmi pot testa nivelul limbii străine ?
 • Cunoașterea nivelului limbii străine ajută la plasarea corectă a cursantului într-un grup corespunzător nivelului său. Testarea limbii engleze se poate realiza online, pe pagina noastră web https://lingvistica.md/testare/, răspunzând la o serie de întrebări gramaticale, ulterior veți fi contactat (ă) de un profesor, sau puteți solicita o testare gratuită, atât pentru limba engleză cât și pentru celelalte limbi de către profesorii noștri calificați, apelându-ne sau contactându-ne prin mesaj la numărul indicat anterior.
 1. Care este prețul cursurilor de limbi străine?
 • Prețul unui curs pentru copii este de 600 lei lunar, iar cel pentru adulți este de 1400 lei lunar. O lecție individuală costă 200 lei (60 minute).
 1. De ce reduceri pot beneficia?
 • La achitarea integrală a cursului de limbi străine puteți beneficia de – 10% reducere. De asemenea, vă îndemnăm să ne urmăriți activ pe rețelele de socializare unde plasăm promoții lunare atât pentru clienții fideli cât și pentru cei noi.
 1. Care este modalitatea de plată a cursurilor de limbi străine?
 • Plata pentru cursuri se poate efectua în 2 moduri, cu prezența fizică la sediul nostru central, fie online prin intermediul Platformei electronice WEB BANKING Lingvistica SRL.
 1. La final de curs, voi obține certificat?
 • Cu siguranță. După o testare finală, veți primi Certificatul Lingvistica care atestă nivelul obținut ca urmare a frecventării integrale a cursului.

Uncategorized @ro