Engleza – una din cele mai ușoare limbi din lume de învățat.


Engleza: este una din limbile cu cea mai simplă gramatică, fiind considerată și una din cele mai ușoare limbi din lume de învățat.

 

O limbă străină este aproape obligatorie în ziua de astăzi: în primul rând, este prestigios. În al doilea rând, dezvoltă nivelul de inteligență și, în al treilea rând, este util pentru multe domenii ale activității umane ajută să comunici eficient cu străinii cu care vii în contact, fie că ești la muncă ori în vacanță. De asemenea, limbile străine sunt folosite în toate domeniile, ele aduc oamenii aproape și leagă continente, țări, culturi și civilizații.

 

Prin urmare,  găsești mai jos câteva din motive de ce ar trebui să fii și mai motivat să studiezi engleza, fiind considerată una din cele mai ușoare limbi de învățat.

 

Limba engleză este considerată a fi destul de simplă de învățat: nu are cazuri, armonizarea cuvintelor, sexul. Gramatica limbii engleze este destul de simplă. De asemenea, cuvintele în engleză sunt scurte, verbele se schimbă exclusiv pentru a treia persoană. Vorbitorii acestei limbi sunt destul de calmi cu privire la greșelile de limbă ale străinilor, deoarece există un număr foarte mare de oameni care studiază engleza ca a doua limbă. Datorită tuturor acestor lucruri, engleza este una dintre cele mai ușoare limbi de învățat din lume.

 

Se estimează că în lume există aproximativ 60 de țări de limbă engleză, adică astăzi este dificil să obții un loc de muncă fără să știi engleza, de aceea câștigă o imensă popularitate în instituțiile preșcolare. Principalele state de limbă engleză astăzi sunt Regatul Unit, Statele Unite, Canada (cu excepția Quebecului), Australia și Noua Zeelandă. De asemenea, engleza este una dintre cele două limbi oficiale ale Indiei și, în afară de aceasta, este comună în majoritatea statelor insulare și țărilor din sudul insulei.

 

Și nu în ultimul rând trebuie menționat că cel mai important lucru în învățarea oricărei limbi străine este MOTIVAȚIA. Ai nevoie să înțelegi pentru tine, îți place să vorbești și să comunici într-o altă limbă sau nu? Depinde direct de ce limbă va deveni cel mai ușor și ușor de învățat pentru tine. Engleză, germană, franceză, italiană sau … japoneză. Dacă aveți nevoie să învățați o limbă care nu vă interesează, atunci învățarea va părea foarte dificilă, chiar dacă în teorie acest lucru este complet greșit. Învățarea a ceva nou, ca orice altceva, ar trebui să aducă doar plăcere, intrigă, interes. În caz contrar, nu va avea niciun sens.

 

Studiere